Slide background

Därför vill du ha oss som Din batteripartner!

Alltid fulladdade batterier
De batterier som vi levererar är alltid fulladdade. Vår återförsäljare har Skandinaviens största och mest avancerade laddningsanläggning, där de har kapacitet att ladda 3000 normalstora batterier per dygn. I anläggningen laddas batterierna upp till 100%. Det gör att de löper mindre risk för skador som ofta uppkommer av en alltför dålig laddningsgrad. Detta innebär att batterihanteringen för våra kunder minskar och att batterierna får högre kapacitet och en betydligt längre livslängd.

Snabba leveranser
Batterierna vi säljer lagerförs i utrymmen med minst 100 000 batterier på hyllan. Det gör att vi alltid kan erbjuda snabba leveranser till våra kunder.

Hög produktkvalitet
För att säkerställa att våra batterier alltid har en jämn och hög kvalitet testas de systematiskt flera gånger innan de levereras ut till våra kunder. Batterierna tillverkas av pålitliga leverantörer i Asien, Europa och Amerika. De är noggrant utvalda för att ha hög kvalitet på sina produkter, moderna fabriker och goda arbetsvillkor. Den höga produktkvaliteten är också ett resultat av att batterierna förladdas i en modern laddningsanläggning.

Specifika behov är inget problem
Har du specifika behov för hur du vill ha dina batterier kan vi lösa det! Många av våra kunder har speciallösningar som till exempel speciella packningar, särskilda kablar eller udda batterimodeller. Kontakta oss så berättar vi mer!

Allt är inkluderat
Inga dolda kostnader! I våra priser ingår alltid blytillägg och miljöavgifter. Det pris du ser på sidan, är vad du betalar (moms tillkommer). Handlar du för mer än 5000 kr bjuder vi dessutom på frakten!