Priser
Alla priser som anges är i svenska kronor exklusive moms men inkluderar ev. avgifter såsom miljöavgift och blytillägg. BatteriPartner förbehåller sig rätten att ändra priser utan förvarning.
Alla varor säljs var för sig, om det inte uttryckligen står i varubeskrivningen att de säljs i par eller i set, även om det finns flera varor på en bild.

Minimiorder
Det finns inget minsta beställningsvärde, alla beställningar är välkomna!

Betalning
Ni betalar mot faktura, som ni har 14 dagar på er att betala.

Leverans
Vår ambition är att alla varor du har beställt kommer att paketeras och levereras tillsammans. Om någon vara du har beställt är restnoterad, meddelar vi dig detta.

Fraktkostnad
Fraktfritt vid ordervärde överstigande 7.000 kr (ex.moms), gäller endast för leverans inom Sverige. Övriga order enligt respektive fraktbolags prislista.

Kundtjänst
Du når oss via e-post info@batteripartner.se eller per telefon 0704-71 61 60.

När du handlar av oss på BatteriPartner, godkänner du att vi får lagra era företagsuppgifter i enlighet med vår företagsuppgiftspolicy. All företags information som du lämnar till oss används bara inom företaget för att kunna ge dig bra service vid dina återkommande köp. Den kan också användas av oss för att skicka dig specialerbjudanden från vår butik och eventuella nyhetsbrev. Era uppgifter lämnas ej ut till tredje part, dock så kan det vara en nödvändighet för att kunna erbjuda framtida betalningstjänster.

Miljö
Vi försöker i möjligaste mån minimera vår påverkan på miljön. Därför försöker vi så långt det är möjligt att återanvända de kartonger och emballage som medföljer våra leveranser.

Övrigt
BatteriPartner reserverar sig för slutförsäljning och ev. tryckfel samt ändringar av teknisk data som ligger utanför vår kontroll.

Alla varor förblir vår egendom tills full betalning erlagts. Alla bedrägeriförsök och falska beställningar polisanmäls med rättslig följd.

Bilder på hemsidan får inte återanvändas i någon form annat än produktlänkning till sociala medier utan vår tillåtelse.